Kapitel 69


Det var ingen i familjen som hade något emot flytten, särskilt inte när dom fick reda på att huset dom skulle bo i var mer än dubbelt så stort som det gamla samt hade en trädgård på taket. Deras nya hem var beläget i St Claire, just utanför centrum. Det var något helt annat än Appaloosa Plains samtidigt som småstadskänslan fanns kvar i utkanterna.



Fiona började slappna av igen, men såren var för djupa för att enbart meditation och en ny utsikt skulle lösa hennes problem.



Efter en allvarlig diskussion med Clara så bestämde dom sig för att hon skulle åka iväg på ett behandlingshem en bit från stan, för att få hjälp med sina problem. Hon skulle få spendera några dagar till hemma innan det var dags att åka och Clara passade på att umgås så mycket som möjligt med henne.



Liam hade länge gått och väntat på att slå igenom på riktigt men alltid hindrats av att ha bott så långt från någon större stad. Det dröjde inte länge innan han var uppbokad på spelningar nästan varje kväll och fans började springa fram till honom på gatan för att få autografer. Hans dröm hade äntligen gått i uppfyllelse och tidningarna kallade honom för en röstlegend.



Precis som när hon var yngre så fortsatte Ofelia att komma och se Liam uppträda så ofta hon kunde. Men hon passade numera på att smita iväg innan showen var över för att slippa åka hem med honom efteråt.



Istället gav hon sig ut på stan och besökte barer där hon allt som oftast lyckades få tag på drinkar från lättlurade bartendrar.


Hon hittade många intressanta män att prata med som gärna följde med på hennes nattliga äventyr.


En av hennes favoriter var att ta sig in på badhuset efter stängning och bara flyta runt i bassängen och filosofera med sina nyfunna vänner. Eller hångla i bastun.


Hon lärde sig snabbt vilka bartendrar hon kunde flörta sig till gratis drinkar från. Inte för att hon hade något emot att flörta med vissa av dom.


När hon väl kom hem så var det antingen tidig morgon eller med polisbil. Hon hade dock alltid någon ursäkt som fick Clara att inte vara för hård mot henne, Ofelia var glad att inte ens hälften av hennes upptåg nådde föräldrarnas öron, då hade hon inte varit tillåten att lämna huset längre. Inte för att det var något problem heller, det gick utmärkt att klättra ner från balkongen utanför hennes fönster om hon råkat få utegångsförbud.



Kapitel 70

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar