Kapitel 61

Clara hade länge tittat på boken som Liam köpt i Kina och tänkt vilket slöseri med pengar det varit, den hade inte varit billig och nu stod den bara i bokhyllan. Han hade inte ens öppnat den en gång. Hon läste själv ganska ofta när hon hade lite tid över och en dag plockade hon ner den ur bokhyllan i en tanke om att någon borde i alla fall läsa den.


Redan på första sidan var hon fast. Hon hade alltid sett kampsport som något våldsamt och våld hade hon verkligen sett nog av i sitt liv. Men i boken fick hon en helt annan syn av det hela och det kändes bara rätt.


Efter att ha läst boken var hon snabb med att beställa lite träningsredskap och hon kände redan då att det här var början på något nytt. Så på Liams lediga dagar fick hon några timmar för sig själv då hon kunde träna..


 ..och träna..


.. och träna ännu mer. Hon var fast i sitt nya intresse och kunde inte förstå hur hon inte började med det här tidigare.


Om hon kunde hade hon spenderat större delen av dagarna med sin träning, men hon hade fortfarande enorma mängder jobb med barnen och tack vare att hon numera hade ett sätt att bli av med all sin frustration så fick hon en helt ny energi till familjen. Därför lyckades hon ordna med en stor fest för hela släkten när det var dags för Willia att fylla år.


Festen var perfekt, alla hurrade och gav barnen mer uppmärksamhet än dom någsonsin fått tidigare och Willia var mer än överlycklig när hon fick se sin tårta. Hon lutade sig så långt fram i Claras famn att hon nästan trillade rakt in i ljusen, men hon blev fångad i sista stund.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar