Kapitel 74

Dom tidigare oändliga ljumma dagarna i Appaloosa Plains var nu ett minne blott. En våg av värme sköljde över staden och solen kändes lite starkare än vanligt. Stadens ledning hade inte varit sena med att ordna en festival där man nu kunde roa sig under dessa mystiskt varma dagar. En slappardag infördes under en lite extra varm dag så att alla kunde ta sig ut och njuta av lite extra ledighet. Fiona och Eric valde såklart att spendera dagen tillsammans på festivalen. Men det här med att åka rullskridskor var inte lätt.


Det gick dock bättre med lite hjälp att hålla balansen, det var ju inte fel att få vara så nära varandra heller. Fiona blickar djupt in i Erics ögon och känner sig så otroligt lycklig. Eric hade dock svårt att hålla kvar ögonkontakten utan att rodna, han var fortfarande blyg inför henne trots att dom varit ett par ett tag nu. Men Fiona hade inget emot att gå sakta fram, han var hennes bästa vän och hennes pojkvän, så länge det inte förändrades fick det gå hur sakta som helst.


Fiona var glad att dom inte åkt till stranden där resten av staden troligen befann sig. I den nästan öde parken tog Eric snart till sig modet för att ge henne en första kyss. Hon hade gärna stått kvar där resten av veckan, men man kan inte kyssas för evigt och med värmen dom kände för varandra tillsammans med solens värme gjorde att dom behövde hitta något att svalka sig med.


Dom köpte ett gäng vattenballonger och satte igång med ett rejält vattenkrig. Det var inte lätt att träffa varandra, men så otroligt roligt det kan vara att se varandra försöka undvika ballongerna, ännu roligare var det dock när dom träffade.


Något blöta, men väldigt lyckliga, avslutar dom sin dejt med en dans innan dom beger sig hemåt. Låten som spelas i högtalarna är samma som dom dansade till på balen när dom blev ett par.


Willia och Ofelia har legat hemma och varit sjuka hela dagen men när Fiona kommer hem känner sig Willia bra nog för att göra henne sällskap vid deras nybyggda pool. Som vanligt vill hon höra allt om Fionas dejt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar