Kapitel 76

Det var nu dags för Willia att flytta in hos Marcia och för att fira händelsen så spenderade hon och Fiona dagen på höstfestivalen tilsammans. Willia hann knappt genom halva sin paj när Fiona fått i sig hela sin och vunnit tävlingen.


Ofelia hade också följt med till parken, men hon hade inga planer på att umgås med sina systrar. Hon hade blivit totalt förälskad i det nya spökhuset. Hon hade haft höga förväntningar på stället första gången hon gick in.


Hon hade dock blivit besviken till en början. Det var ju inte läskigt alls, det var nästan hemtrevligt där inne. Sen fick hon en idé och sen dess hade hon fått dom anställda att säga upp sig på löpande band när hon skrämde livet ur dom istället. Fanns det något roligare än att se någon utklädd till en zombie springa för livet och skrika som en liten tjej? Kanske, men just nu var det tillräckligt bra underhållning för Ofelia.


Men det fanns mer än låtsas-spöken i parken som lockade. Zack var mer än villig att spendera kvällarna med henne där, trots att det började dra sig ner mot nollgradigt på nätterna.


Men det fanns fler än ett sätt att hålla sig varm om nätterna...


 ... och fler än en person att hålla sig varm med. Joey hade befunnit sig i spökhuset när Ofelia plågade dom anställda och hade inte rört sig ur fläcken när dom andra flydde hals över huvud, Ofelia blev så imponerad av honom att hon bjöd ut honom på fläcken.


Fiona spenderade istället kvällen med Willia och hon var noga med att få Willia att lova att dom skulle hålla kontakten precis lika bra som innan trots att dom nu bodde i olika hus.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar