Kapitel 132

I ett hus med 11 personer så är saker sällan likadana särskilt länge, när den värsta sorgeperioden var över så återgick vissa saker till ett tidigare stadie av normalt medan andra utvecklades i helt nya riktningar.

Man kunde nu återigen se Rafael och Audrian tillsammans i soffan, bara på ett långt mer avslappnat sätt än innan då deras relation numera var accepterad av hela familjen.

Något som tagit en ny inriktning var relationen mellan Rafael och hans syster. Ethel hade gjort en helomvändning och gick från att inte stå ut med att vara nära honom till att leta upp honom i huset för att få ta del av hans känslor för Audrian, något som fascinerade henne otroligt mycket och hon längtade efter att få känna likadant för någon i framtiden. 

Rafael var inte lika road av hennes uppmärksamhet. Han hade nog svårt för barn när han själv var yngre och att ha Ethel i närheten hela tiden gick honom på nerverna. Dels för att det betydde att han sällan fick vara ensam med Audrian då hans känslor var som starkast nära henne, men han blev så irriterad när han behövde spendera för mycket tid nära sina yngre syskon och att hela tiden känna av Ethels känslor utöver sina egna var mer än han ville stå ut med.


Fyrlingarna var otroligt nära varandra, men det fanns en femte medlem i deras grupp. Ester hade aldrig haft särskilt mycket kontakt med sina kusiner men mindes Dominick från när hon var yngre. En dag hade han ringt och frågat om Ester kunde sitta barnvakt åt hans dotter då ingen annan kunde, hon hade ingenting för sig och blev genast nyfiken på sitt kusinbarn så det blev ett självklart ja.

Det hade inte dröjt länge innan Francine blivit vän med alla fyra och snart var hon ett vanligt ansikte i huset. Ethel var överlycklig över att ha en tjej i sin egen ålder att umgås med men ingen kom så nära henne som Marvin.


Det var ovanligt att det gick en helg utan att minst en person kom med frågan, "Pappa, får Francine sova över?" Mikail hade svårt att tro hur alla 5 fick plats i ett rum. Det fanns plats kvar i huset så att dom skulle kunna dela upp sig på 2 rum, men alla fyra vägrade, dom skulle bo tillsammans och Francine hade nu tagit upp det lilla utrymme på golvet som fanns kvar.


Evert var en kille som fick många att förundras. Det faktum att han alltid såg nyvaken ut, vilket oftast berodde på att han faktiskt var det, gjorde att andra ofta såg honom som lat eller ointelligent. Det var dock inte fallet, han sög i sig nya kunskaper nästan i samma takt som Dexter och hade lätt bevisat det för andra, om han bara brytt sig om vad dom tyckte.


När han väl var vaken så fanns det nästan inget stopp på honom och han höll jämna steg med sina syskon när dom var i farten. 

Frost var raka motsatsen till Evert både till utseendet och personligheten. Han var pigg, alert och gjorde allt han kunde för att visa hur tuff han var, vilket inte alltid är så lätt när man konstant snubblar över osynliga trösklar och välter saker hit och dit. Han var avundsjuk på den lätthet och elegans som hans syskon rörde sig med, precis som när han var yngre så var det som om hans kropp inte riktigt ville lyda honom och även om han haft några år på sig att växa i den så var det fortfarande en smått onaturlig känsla över hans rörelser.

Det var troligen därför han ville väga upp sin mindre tilltalande sida med att bete sig så tufft han bara kunde. Hans stora förebild i livet var hans bror Dexter och allt han ville var att bli som honom. Dexter var atletisk, populär, troligen den smartaste person Frost kände till och tjejerna drogs till honom som magneter.


Men under hans tuffa yta så kunde han inte dölja sin vänliga natur. Även om han var näst yngst av syskonen så kände han att han var den som var menad att beskydda sina tre jämnåriga syskon, särskilt Ethel som var ensam tjej.


Så var det Dexter och en av anledningarna till att han var Frosts stora idol, Adrianna. En av skolans populäraste tjejer som satt klorna i honom bara någon vecka efter skolstarten och det gick att hitta dom lite här och var i huset.


Tills dagen kom då Ester fick syn på honom i trädgården med Jessica istället. Han pratade inte mycket om sina förhållanden, inte för att någon skulle kunna hålla reda på alla tjejer som dök upp i huset under några veckor bara för att bytas ut mot någon annan utan att någon lagt märke till vad som hänt för att avsluta det tidigare förhållandet. Det verkade dock aldrig vara några sura miner bland tjejerna och flera av dom hörde till samma kompisgäng som honom även efter att han träffat någon ny.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar