Kapitel 11

Trillian älskar Didrik över allt annat och om hon kunde så skulle hon aldrig lämna honom. Men pengarna är nästan slut och tyvärr måste hon ge sig ut på stan och hitta ett nytt jobb.


Medan barnvakten tar hand om bäbisen så tänker Trillian så det knakar, "Vad kan jag jobba med?". Hon får syn på stadshuset och känner att hon är ju bra på att prata och det är väl vad politiker sysslar med..


Sagt och gjort, en stund senare har hon pratat till sig ett jobb inom politiken. Hennes nya chef blev genast förtjust över hennes karismatiska förmåga och minst sagt annorlunda sätt att formulera sig som säkert kan distrahera väljarna till att rösta som Trillian säger åt dom att göra.


Hon tycker att det känns hemskt att hon inte kommer att få vara mammaledig alls, men hon har inget val. Det är helt enkelt dags att hon blir vuxen och tar sitt ansvar för sin son.


Hon hinner knappt tänka tanken innan hon kommer på att det faktiskt är hennes födelsedag och hon firar den ensam med lille Didrik sovandes i spjälsängen. Nu är hon verkligen vuxen, på riktigt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar