Kapitel 51

Liam har bestämt sig för att bli känd och blir nästan ursinnig när han försöker boka in en spelning på stadens största scen och ägaren totalvägrar eftersom han aldrig hört talas om Liam och hans talang. Som tur är så är Rakel i närheten och kan lugna ner honom innan han skäller ut ännu en främling.

Han inser att han måste jobba sig upp från grunden som vilken vanlig sim som helst och det enda jobb han får tag på som kan hjälpa hans karriär är som sångogram-framförare. Han avskyr verkligen sina nya arbetskläder och vägrar först komma ut från sovrummet, det är Clara som till slut lyckas locka ut honom och hon tycker att han ser riktigt stilig ut i sin uniform. Liam tar på sig sitt löjligaste leende och sjunger några illa rimmande rader för henne och hon kan inte låta bli att skratta och applådera åt honom.


Kändisar måste vara i form och jobba hårt och Liam sätter igång direkt. Han spenderar en timme varje morgon på löpbandet.


På förmiddagarna spelar han gitarr i parken.


Och på eftermiddagarna sjunger han i centrum för alla som vill lyssna. Han har dock lite svårt att behålla lugnet ibland och kunde inte hålla sig ifrån att skrika och jaga bort en gammal tant som inte gav nog mycket dricks.


Kvällarna spenderar han ofta med Clara framför en film. Hon är där när han kommer hem på kvällarna och stannar oftast kvar när han åker igen nästa morgon.


Det påpekar hon också för honom just den här kvällen. "Skulle det inte vara enklare om jag bodde här på riktigt?" Liam tänker efter en stund och ger henne sedan en puss på näsan, "Du kan hämta dina saker imorgon när jag jobbar" säger han och drar henne lite närmare. Rakel smög precis förbi på väg till köket när detta hände och hon blir glad över att någon kan få fram den mjuka sidan hos Liam, hon hoppas att hon får se mer av den när Clara är permanent bosatt i huset.


Rakel har också skaffat sig ett jobb. Hon har alltid älskat barn och nu har hon gjort det till sin karriär också. Två små underbara tvillingflickor kommer nu hem till henne varje dag och hon får gosa och leka med dom hela dagarna. Kan ett jobb bli bättre än så här?


Marcia hjälper gärna till när hon har tid över men hon verkar mer intresserad av att se vad Rakel håller på med än att ta hand om barnen.


Rakel oroar sig lite över vad föräldrarna ska tycka om dom visste att Trillian spenderade så mycket tid med barnen. Det är en sak att få hjälp av sin mormor, men sin döda mormor är nog lite väl mycket för dom flesta. Barnen verkar inte reagera negativt på henne i alla fall och det är väl det som är viktigast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar