Kapitel 36

Det är inte allktid lätt att ha en opassande pappa. Att bli utskrattad på sin födelsedag är inte det roligaste men Eivin verkar inte riktigt förstå varför Riley skrattar utan är bara glad över dom fina ljusen på tårtan.



Trots att Eivin nu klarar av dom grundläggande sakerna själv så behöver han fortfarande lika mycket hjälp som innan, bara en sån sak som att göra läxorna tar extra lång tid för att hans föräldrar ska kunna vara säkra på att han verkligen förstår allt. I skolan får han inga vänner men det är inget han bryr sig om, han har sin syster och när hon väl känner för att slita sig från soffan så är han så lycklig över uppmärksamheten han får från henne.


Familjen har varit så upptagna med sig själva att dom helt har missat vad som har hänt ute vid Trillians grav. En mystisk planta har hunnit växa och bli stor och den ser verkligen inte ut att vara från den här världen. Som tur är så håller Trillian den upptagen så att den inte sätter sina tandlika utväxter i något av barnen, eller grannarna heller för den delen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar