Kapitel 43

Nu när alla är i skolan hela dagarna så har Embla äntligen lite tid över till att göra vad hon vill och vad hon vill är att skaffa nya vänner. Hon hittar en vän i mixologen Fideli som har otroligt fascinerande berättelser om allt som händer i baren på kvällarna.


Någon annan som vill ha hennes uppmärksamhet är Holger som gick i skolan med henne. Dom var aldrig särskilt nära då, mest för att Embla hade fullt upp med sina syskon men han hade varit bra på att hålla uppe kontakten i väntan på att hon skulle få mer tid över.


Eftersom Eivins förra födelsedag gick förbi i ensamhet så är han väldigt bestämd i sitt beslut om att ha en stor fest den här gången och Embla kan inte säga nej till honom. Några av dom första som dyker upp är hans flickvän Erika, Didrik och Ayla.


Hela huset är snart fullt av simmar och även några okända ansikten dök upp. Trillian håller sig lite för sig själv då gästerna inte kan sluta fota henne med sina mobiler och totalt ignorerar hennes försök till att leka med dom. Det dansas, skämtas och berättas spökhistorier hela kvällen.


Till slut är det dags för Eivin att blåsa ut ljusen på tårtan och han har aldrig tidigare varit med om att så många personer hurrat för honom samtidigt. Festen blir riktigt lyckad och alla är nöjda med kvällen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar