Kapitel 29

Trillian vet att hon måste ta vara på den tid hon har tillsammans med Kalle då ingen av dom är särskilt ung och hon är fast besluten att inte förstöra det den här gången.


Så nästa gång dom träffas tar hon modet till sig och friar. Kalle hade inte kunnat bli mer överraskad då han vet att Trillian har svårt att binda sig och han minns hur det gick sist, men han är så lycklig över att hon frågar och kan inte låta bli att säga ja.


Men lyckan är inte långvarig, det är som att något ont slagit rot i huset och redan dagen efter så slår en stor meteor ner på tomten och missar precis Trillian. Trots att Didrik, Essibel och Dafne gör allt dom kan för att släcka elden så krävs det ändå hjälp från tre brandmän för att få lågorna under kontroll. Men det slutar inte där, brandbilen hinner inte ens lämna gården innan Trillians telefon ringer och hon får nyheten om att Kalle har gått bort.


Chocken efter smällen och nyheten om sin älskade Kalle blir för mycket för Trillians gamla kropp och hennes hjärta slutar slå bara timmar efter samtalet.


Vila i frid, Trillian McMillan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar