Kapitel 31

Det dröjer inte länge innan Didrik känner att han inte klarar av att stanna i huset längre. Det är alldeles för många smärtsamma minnen som plågar honom där och han vill börja om någon annan stans. Han pratar med Essibel om vad som ska hända med tomten och hon har inget emot att ta över, så länge Didrik är okej med hennes planer som hon haft en längre tid. Han är öppen för vilka förändringar som helst just nu och lämnar snart tomten i hennes händer.


Essibel är snabbt framme med sina ritningar som hon jobbat på i månader och snart finns inte Trillians hus längre, istället står där något som ser ut som en kombination av en herrgård och ett slott. Pengarna räcker dock inte hela vägen men dom flesta bekvämligheter man kan behöva finns ändå på insidan. Essibel vill ha ett stort hus som har plats för hennes planerade familj och alla generationer efter henne.


Hon bjuder över Riley för att överraska honom med hennes projekt och förvånad kan man lugnt säga att han blev. Det lilla lustiga huset där två väggar inte hade samma färg och till och med taket var färggladare än vilken clown som helst fanns inte längre och istället stod där ett stort hus som har plats för alla barn man någonsin kan önska sig.


Essibel är inte den som drar ut på tiden och hon säger lite försiktigt att det finns plats för honom med i hennes hus, kan han tacka nej till att bo i ett enormt hus med sin flickvän? Det är klart han inte kan, han flyttar in på studs.


Essibel börjar känna sig ganska lycklig igen efter allt som hänt och Riley är verkligen perfekt för henne tänker hon.


Men frisyren måste hon bara få göra något åt tänker hon och tar så sig sitt sötaste leende när hon frågar om hon får styla om honom lite. Han hade själv tänkt att gå till frisören snart så han går med på att låta henne göra jobbet istället. Han är ganska nöjd med resultatet, men kan inte låta bli att skratta lite åt sig själv ändå när han ser sig i spegeln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar