Kapitel 6

 Dom kommande dagarna fortsätter hon att försöka tjäna lite extrapengar och upptäcker att vissa simmar betalar rejält med simdaler för vissa fågelarter, även om vissa är så fina att Trillian gärna skulle behålla dom själv, men hon har inte tid och råd med något husdjur just nu utan hoppas istället på att dom ska hamna i bra hem.


 Hon passar på att svänga förbi provisionsbutiken en dag för att se om det finns något spännande där och tur har hon för dom har precis fått in en riktigt fin kamera som dom dessutom säljer för nästan halva priset. Hon slår till direkt och spenderar sedan resten av dagen med att fota allt hon ser.


Pengarna som blir över räcker precis till några väggar och en spis, även om hon nu sover i köket så har hon i alla fall ett tak över huvudet och kan äta varm mat utan att behöva tigga till sig rester på jobbet.


Så kommer dagen då hon äntligen får börja hantera maten på jobbet, hon har blivit befordrad till kock och kommer fram till att hon verkligen avskyr att laga mat till andra när hon inte får äta något själv. Att dessutom jobba hela kvällarna och vara helt slut efteråt känns inte heller som hennes grej, var tog hennes nyss så roliga liv vägen? Hon fiskar upp telefonen ur fickan och ringer sin chef för att säga upp sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar