Kapitel 22

När Didrik känner att hormonerna sprutar ut ur öronen och han inte riktigt vet var han ska ta vägen så tar han sig ut på en joggingtur för att samla sig. Det är först när han sprungit sig utmattad som han känner sig som sig själv igen.


Han och Essibel har fortfarande lika roligt tillsammans och dom leker och skrattar, även om Didrik känner att han inte vill spendera all sin tid med sin familj längre. Men han älskar både sin mamma och syster och är noga med att se till att dom vet om det.


När Essibel glatt leker med Trillian


så är Didrik inne på sitt rum och tränar på sin nya träningsmaskin. Men det finns en annan anledning till varför han lägger ner så mycket tid på att träna.


Han har nämligen fattat tycke för den något äldre Dafne och kämpar hårt för att få henne på fall, det är för henne som han vill se så bra ut som möjligt. Men hon verkar inte särskilt sugen på att bli tillsammans med en så ung kille som Didrik, hur charmig och rolig han än är. Hon pratar med honom och skrattar åt hans skämt, som enligt ryktet är dom bästa i stan och har han tur så lyckas han även sno till sig en kram ibland.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar