Kapitel 38

Till slut kommer dagen som Essibel har bävat inför. Hon vet inte hur hon ska orka med att ta hand om ett barn till när tiden knappt räcker till som det är. Men värkar blir bara starkare och det finns ingenting hon kan göra åt det.


När hon sedan håller sin lilla dotter i famnen så känner hon kärleken till henne välla över. Så liten och perfekt hon är, kanske kan dom få det här att fungera ändå. Men så sätter värkarna igång igen och hon inser att det inte är över än.


Efter Rakel, som det lilla knytet blir kallat så kom även Cedrik och Liam. Essibel älskar alla sina barn men hjärtat sjunker ändå när hon står och tittar på dom när dom sover. Hur ska hon klara av det här nu?


Riley ser dock inte problemen, han är överlycklig nu när han fått sin stora familj och längtar efter att få se dom växa upp. Att han spenderar nästan all tid på jobbet och inte ser Essibels slit verkar han helt omedveten om.


När trillingarna inte skriker så ska Eivin ha läxhjälp. När hans läxor är klara skriker trillingarna igen och Essibel längtar efter lugn och ro, sömn och semester.


Hon pratar knappt med Riley längre annat än för att snäsa en och annan order åt honom angående barnen eller huset men en kväll kommer han hem med en blick som hon inte sett på länge och han får henne att stanna upp en stund och prata. Han räcker över ett paket åt henne och säger att han saknar henne. Han hade vunnit en gratis kryssning på jobbet och vill att dom ska åka tillsammans för att försöka rädda äktenskapet. Essibel som fortfarande älskar Riley smälter och kan inte säga nej.


Dom får Embla att lova att ta hand om huset och Eivin och dom anställer en barnvakt som ska hjälpa till med trillingarna och sen ger dom sig av för en romantisk kryssning tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar