Kapitel 17

Det är ibland svårt att veta om det finns någon vuxen i huset, men Didrik kan inte tänka sig att det finns någon roligare person än hans egen mamma. Dom leker med varandra och har så roligt att klockan ofta är alldeles för mycket innan Trillian lyckas komma på att Didrik faktiskt behöver sova ordentligt om han ska orka med skolan.


Han är väldigt nyfiken på mammas mage och längtar efter att få träffa sitt syskon. Han hoppas nog mest på en lillasyster, men en lillebror skulle såklart också vara roligt.


Trillian tycker att barnkammaren är alldeles för liten för Didrik och med ett barn till på väg så väljer hon att bygga ut huset. Didrik får ett eget rum och hon fixar även en större barnkammare. Didrik är den som får välja hur det ska se ut i dom nya rummen och han har verkligen ärvt Trillians smak, resultatet blir minst sagt färgglatt.



Ofta leker dom långt in på natten och Didrik har för det mesta någon sorts utklädnad på sig. Trillian önskar att hon hade mer ork att leka med honom men det är inte lätt att vara höggravid och försöka hänga med ett piggt barn.


Men han har inga problem att leka ensam ibland när Trillian måste vila. Hans fantasi har verkligen inga gränser. Vissa fördelar har det nog att växa upp med en mamma som har så mycket av sitt barnasinne kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar