Kapitel 3

Det är inte lätt att odla när man inte ser skillnad på ogräs och själva plantan man försöker få att växa men Trillian är lika glad ändå för det som växer är grönt, vilket är hennes absoluta favoritfärg. Så hon vattnar vidare och ser fascinerat på när det växer.


Hon beger sig än en gång till biblioteket, den här gången för att plugga lite om matlagning så hon slipper upprepa gårdagens fiasko. Men hon fastnar även i ett riktigt roligt samtal med en man vid namn Kalle Rappe som visar sig vara en riktigt rolig prick. Hans humor är underbar och Trillian har svårt att slita sig när hennes skift börjar på restaurangen på andra sidan gatan.



Det är en händelserik dag på jobbet när en gäst helt plötsligt får värkar på uteserveringen. Polisen verkar inte bry sig ett dugg och dom andra åskådarna flippar ur totalt och står bara och skriker. Trillian försöker få tag i en taxi men alla är upptagna och det slutar med att kvinnan får gå till sjukhuset för att få hjälp. 



Efter en hård dag på jobbet så bär det av till gymmets dusch igen. Trillian hade hoppats på att det skulle finnas någon spännande person att prata med där men den enda hon ser är en läskig gammal tant som tränar i bikini, hon smyger försiktigt iväg för att inte bli sedd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar