Kapitel 48

Kvällen för balen har anlänt. Rakel har fortfarande inte hittat någon dejt men Marcia, som också var dejtlös, föreslog att dom kunde gå tillsammans vilket fick henne på mycket bättre humör. Att hon inte tänkte på att gå dit med sin bästis tidigare.


Clara hade kommit över tidigare för att hon och Rakel skulle kunna förbereda sig tillsammans. Tjejerna hade vid det här laget blivit ganska bra vänner efter all tid som Clara spenderat i huset. Det är med mycket nervositet i luften som limousinen rullar iväg mot skolan.


Embla spenderar den här kvällen precis som alla andra kvällar numera. Hon är på Fidelis jobb i hopp om att övertala henne om att dom är rätt för varandra. Hon vet att Fideli har starka känslor för henne men hennes tvivel angående deras åldersskillnad sätter hela tiden käppar i hjulet för att deras förhållande ska kunna gå framåt. 

Varje kväll ber hon Fideli att flytta in med henne och varje kväll får hon ett nej till svar, men den här kvällen är annorlunda. Hon förbereder sig för att bli nobbad igen men får istället ett "Okej, jag flyttar in" till svar och är nära att ramla baklänges av överraskningen.


Efter en lång kväll i alldeles för höga klackar dansandes med Marcia är Rakel helt slut. Hon trodde aldrig att det skulle hända men hon blev utvald till balens drottning. Hon hade varit helt övertygad om att Clara skulle vinna.


Men även om Clara blev utan pris så gick Liam hem med kungakronan. Han ser det inte som någon större bedrift utan det var som han hade förväntat sig. Vem passar bättre som balens kung än honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar