Kapitel 20

Didrik älskar att leka med sin lillasyster och dom har fått en väldigt speciell och nära relation till varandra, trots att det är en ganska stor åldersskillnad mellan dom.


Trillian har aldrig slutat att titta upp mot himlen i väntan på att få se något och kanske få några svar om hennes bakgrund. Hon har till och med köpt ett teleskop för att lättare kunna se om det finns något där ute.


Inte långt efter Essibels födelsedag så är det dags för Didrik igen. Han tänker länge och väl på vad han ska önska sig, blundar sedan och blåser ut ljusen.



Trots att Didrik nu är en tonåring så har han inte slutat leka. Dockan Rulle hänger fortfarande med honom även om han börjar intressera sig även för annat än att leka med sin mamma och syster. Han har börjat utveckla ett intresse för sport och har börjat leta efter vänner utanför familjen. Det var länge sen han insåg att han lever ett annorlunda liv än andra barn och många i klassen har undrat vem hans pappa är, vissa påpekar även att han är lite lik Rudbomsbarnen som går någon årskurs över honom. Men själv bryr han sig inte så mycket om hur det ligger till, han ser att det är något som tynger hans mamma och vet att hon kommer att berätta när hon är redo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar