Kapitel 44

Rakel spenderar större delen av tiden med mobilen klistrad mot örat och hennes bästis Marcia i andra änden. Dom pratar smink, mode, killar och vad deras framtida barn ska heta. Embla vill hela tiden säga åt henne att vara barn så länge hon kan då hon vet hur det är att tvingas växa upp alldeles för tidigt.


Men Rakel är orolig och är inte säker på att hon kommer lyckas hitta någon som vill ha henne, som tur är gör Marcia allt hon kan för att lugna ner henne och säger att hon inte kommer att ha några problem alls att hitta någon, så söt som hon är. Rakel är så glad att hon har en vän som Marcia.


Någon annan som har hittat en riktig vän är Liam. Clara har ingenting emot att följa med på hans busstreck, även om hon inte brukar delta så trivs han med att ha henne som publik och dom kommer bara närmare varandra för varje dag.


Hon har även börjat sova över ganska ofta och dom kan ligga vakna och prata halva nätterna ibland innan dom somnar av utmattning.


Embla har fått så mycket tid över nu att hon till och med har gott om tid till att spendera på sin favoritplats i soffan med tv:n på valfri kanal och ibland med sällskap av hembiträdet när hon tar en välförtjänt paus.


Men snart är det dags att fylla huset med festsuget folk igen för det är dags för trillingarna att fylla år än en gång. Cedrik tycker att det är lite svårt att fokusera på läxorna med så många simmar omkring sig medan Liam passar på att försöka luska fram vilka bus som morbror Didrik höll på med som ung, för att få lite ny inspiration.


Eivin är inte alls lika uppmärksam på den här festen som sin egen utan har bara ögon för Erika. Embla undrar om han faktiskt vet vad det är han håller på med, men så länge han verkar må bra så tänker hon inte blanda sig i. Han verkar faktiskt riktigt lycklig med henne, men hur långt kommer det att gå mellan dom egentligen.


Det blir till slut dags för tårtorna. Trillingarna blundar, önskar sig något och blåser sedan ut ljusen medan gästerna hurrar öronbedövande högt.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar