Kapitel 33

Livet flyter på bra i huset och Embla lider ingen brist på uppmärksamhet från någon av sina föräldrar.


Essibel känner att hon lever sin dröm, visst, huset är inte perfekt men det tar sig bit för bit. Men hon har sin man, en dotter och hon har gott om tid till att både laga pannkaksfrukostar och måla tavlor. När Embla har blivit lite större så är det nog dags att börja fundera på ett syskon åt henne.


 Tiden går fort när man är lycklig och Embla ska fylla år. Hon får ett litet kalas och hela familjen samlas, både Didrik och Ayla kommer över för att fira henne.


Hon är söt som få med sitt blonda hår och gulgröna ögon. Essibel är glad att hennes dotter slapp det gröna hår som fått henne själv att sticka ut hela livet. Nu ska hon njuta av småbarnstiden med sin lilla ögonsten.


Hon får dock en lite oväntad överraskning när hon nattar Embla i form av ett välbekant illamående och ett enormt sug efter glass och ... wasabi? Hon springer snabbt iväg till apoteket för att köpa ett graviditetstest och visst är det positivt. Visst vill hon ha ett barn till, men hon hade gärna väntat ett tag till då hon knappt hunnit återhämta sig sen Embla föddes. Hon förstår inte hur det har kunnat hända då dom faktiskt skyddat sig. När Riley kommer hem och får veta blir han lika överlycklig som förra gången vilket får Essibel att känna sig lite lugnare över situationen. Hon känner sig lyckligt lottad som har en man som honom och han har verkligen tagit mycket ansvar över Embla trots att han jobbar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar