Kapitel 46

Liams beteende har inte bara förändrats mot utomstående. Han har blivit mer och mer självupptagen och är noga med sitt utseende. Det har blivit väldigt viktigt för honom att se snygg och smal ut och han tränar flera gånger i veckan för att hålla sig i form.


Han har även utvecklat ett intresse för musik och älskar att spela högt på sin elgitarr och höra sin egen röst när han sjunger på för fullt. Cedrik gjorde misstaget att kalla honom för diva en dag i förbifarten och fick sedan nöjet att lyssna på en halvtimmes konsert om hur töntig han var i jämförelse genom sin sovrumsdörr. Ingen i familjen är särskilt lyckliga med hur Liams personlighet utvecklas men ingen vet hur dom ska hantera det heller.


När datumet för balen publiceras så känner Liam att han borde gå dit och visa upp sig, men inte utan en dejt. Han funderar ett tag och kommer att tänka på Clara, dom har varit vänner länge och hon är faktiskt en av dom snyggare tjejerna på skolan, så han tar med henne in på sitt rum en dag och dom sätter sig tillrätta i soffan.


Han vet inte riktigt hur han ska gå till väga men bestämmer sig till slut för att börja med att lägga armen runt henne och det fungerar som planerat. Han kan känna hennes hjärta slå snabbt.

 
Han kommer på sig själv med att tycka att det är rätt trevligt att sitta där brevid henne. Hon har lagt sin hand försiktigt på hans ben och han lägger sin över hennes.


Sen tar han sats och vänder sig mot henne för en kyss, som sedan leder till fler kyssar. "Du går med mig till balen, va?" säger han i en kort andningspaus. Hon nickar bara och han drar henne till sig igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar