Trillian McMillan

En dag för länge sedan dök det upp ett litet barn utanför ett barnhem, hennes gröna hår och ovanligt gröna ögon förbryllade många och ingen hade någon aning om var hon kom ifrån. På insidan av hennes tröja fanns namnet Trillian McMillan ditsytt, men ingen hade hört talas om familjen McMillan. Dom tog in henne på barnhemmet men på grund av sitt ovanliga utseende så blev hon aldrig adopterad. Hon var dock väldigt vänlig och lekfull så hon skaffade lätt nya vänner när hennes gamla fick nya familjer. Hon hade lätt för att prata med andra simmar och hittade en vän i en äldre man som inte hade några egna barn. När han dog lämnade han dom få simdaler han hade till henne så att hon skulle få chansen att åka iväg på konstskola och utveckla sitt intresse för fotografi.

Hennes uppväxt var inte den lättaste men hon gjorde ändå det bästa av situationen, att bli övergiven som barn och ständigt få säga farväl till sina vänner har gett henne problem med att binda sig då hon hela tiden är rädd att bli övergiven igen. Hon har dock lätt för att stå på sig och har tack vare det sluppit att bli mobbad som liten. Hon är väldigt fascinerad av rymden då hon hört rykten om att folk sett UFOn i området runt den tidpunkt hon dök upp utanför barnhemmet och hon undrar om det har något samband.

Nu har Trillian precis tagit studenten från konstskolan och är redo att ge sig ut i vuxenlivet. Hon har bestämt sig för att bosätta sig i Appaloosa Plains där det finns mängder med vacker natur att fota och hon ser fram emot att få bygga upp ett alldeles eget hem som ingen kan ta ifrån henne. Pengarna hon ärvde av den äldre mannen räcker ganska precis till en egen tomt, där börjar nu hennes nya liv.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar