Kapitel 118

Som vanligt när det gäller små barn så växer dom upp otroligt fort. Cory stod med Audrian vid tårtan på hennes första födelsedag och alla hurrade medan han blåste ut ljuset åt henne.


Hon såg sig nervöst omkring med stora ögon. Ester blev så förälskad i sin systers utseende och undrade om hon var lika söt själv när hon var liten. Hon hade svårt att tänka sig det. Audrians röda hår, blå ögon och samma ljusa hy som Ofelia fick henne att se ut lite som en docka, helt perfekt.


Evelina var inte långt efter. Det blev mer hurrande för det lilla knytet.


Och snart satt en liten kopia av Cory på golvet, Ofelia kunde inte se ett spår av sig själv i sin dotter men med tanke på att Corys utseende var felfritt så hade hon inget emot det. Hon visste att Evelina skulle bli riktigt vacker när hon blev äldre, precis som sina systrar.


Dom samlade barnen runt lekbordet för att försöka få en lugn stund. Det var nog först nu när Ester såg alla fyra tillsammans, samtidigt som hon kände sig stor som ett hus, som hon började inse exakt hur tuffa dom närmaste åren skulle bli.

Det här lugnet kan inte hålla i sig länge.


Hon hade rätt. Knappt hade hon hunnit sätta sig ner innan barnen började sprida ut sig över huset. Rafael stirrade på sin älskade tv, Elmer blev sysselsatt av Mikail och Audrian kröp snabbt iväg till sitt rum.
 

Som tur var så var Evelina väldigt lik Elmer och älskade att vara nära sina föräldrar. Hela hennes ansikte lös upp när någon riktade sin uppmärksamhet mot henne.


Audrian föredrog att vara för sig själv. Ester var tvungen att kika in i rummet då och då och kunde se henne morra och försöka bita huvudet av en av dockorna.

Se där, jag är nog inte den enda tigern i familjen.


Hennes systers morrande avbröts när smärtan som varnade om den kommande förlossningen satte in.

"Mik, ring en taxi. Det är dags igen."


Paret hade återvänt sent på natten när resten av familjen sov. När Ofelia var uppe en sväng för att kolla till barnen smög hon in i den nybyggda barnkammaren för att titta på tillskottet. Hon blev både förvånad och chockad av vad hon fick se.

Där inne låg Dexter.


Och hans bror Ford.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar