Kapitel 125

Med huset fullt av barn så blir det mycket städning och det var dags för barnen att hjälpa till. Alla fick några sysslor tilldelade sig för att underlätta för hela familjen.
Det var städning av toaletter,


diskning


och även dom som totalt struntade i allt som kunde tolkas som att "hjälpa till". För Rafael var det nog med att försöka få läxorna gjorda innan han landade i soffan för resten av kvällen.


Ford kämpade på med sina läxor, det tog mycket tid för honom, men gav bra betyg.


När han äntligen var klar med läxorna så låste han in sig på sitt rum med en bok för att kunna läsa i fred. Att det var hans rum var inte tillräckligt för att få vara i fred med 5 andra barn i huset. Låste man inte dörren så var det som att sätta upp en "välkommen in"-skylt och man blev störd mest hela tiden av någon som ville något eller bara lekte sin väg genom varenda rum i hela huset.


Dexter hade fått ett schackbräde i present och där spenderade han mycket av sin tid. Läxläsningen gick på nolltid för honom, något som Ford inte var lycklig över, så han hade mest fritid av syskonen.


Efter husbygget så hade en sak förändrats med Audrian. Hon slutade direkt att sova inne hos Ofelia och Cory och till en början hade Ofelia trott att det var för att hon fått ett eget rum. Tills hon gått dit för att kolla till henne en natt och hittat en tom säng. Efter att ha letat i varenda rum i hela huset hittade hon henne till slut inne hos Rafael.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar