Kapitel 122

Inte långt före tjejernas födelsedag så lämnade Tiger jordelivet. Elmer och Ester tog hennes död hårdast. Ester visste inte vad hon skulle göra utan sin gamla vän då hon inte mindes ett liv utan henne. Det hade inte varit oväntat då Tiger varit trött länge, men det gjorde inte sorgen lättare att bära.


Men livet gick vidare och lagom till födelsedagsfirandet hade hon fått veta att hon var gravid igen, den här gången hade hon dock inte haft något illamående alls vilket gjorde att hon inte upptäckte graviditeten förrän magen började växa. Hon kände att det var något annorlunda den här gången och hoppades så på en dotter.


Då kom Cory in i köket med Evelina och det var dags att rikta all uppmärksamhet mot henne. Hon skrattade glatt när Cory bad henne att blunda och önska sig något och sedan blåste dom ut ljusen tillsammans.


Än en gång så var Ester tagen av hennes skönhet när hon stod framför sin familj med ett leende, ett leende som dom snart skulle komma att tolka på ett helt nytt sätt.


Audrian var inte lika glad när det var hennes tur, hon sneglade förskräckt på ljusen på sin tårta och ville inte alls var ai närheten av lågorna. Cory fick räcka över henne till Ester innan han blåste ut ljusen för att kunna komma tillräckligt nära tårtan.


Ingen hade varit med om ett så nervöst barn tidigare, minsta lilla ljud fick henne att rycka till och titta bakom sig. Hon stannade inte bland familjen länge utan försvann snabbt in på sitt rum.


Hon hittade snabbt Corys penslar och färger och så fort hon hade fått första färgklicken på den vita duken var hon fast. Allt omkring henne försvann och hon kunde slappna av och låta känslorna ta form framför henne.


Evelina och Elmer var fortfarande nära och som den vänliga själ hon var så försökte hon desperat att muntra upp honom efter Tigers bortgång, hon kunde få honom att tänka på annat stundvis och hon valde att se varje leende som ett litet bevis på att hon lyckats hälpa honom.


Esters mage växte fort den här gången och Mikail var så nyfiken på vem det var som fanns där inne.

"Hmm.. Ja, nu hör jag! Det låter som en tjej där inne."
"Haha, tror du verkligen att du kan höra vad barnet har för kön?"
"Det är klart jag kan, hon låter lika vacker som dig. Hej lilla gumman, vi längtar efter dig."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar